despre know cluj1

Despre Know!

Se zice ca atunci cand nu stii sigur daca te joci sau lucrezi, te afli unde trebuie. Noi credem in acest lucru si vrem sa simti si tu la fel la fiecare training cu noi. O echipa de oameni pasionati, dedicati trup si suflet dezvoltarii personale si profesionale a celor cu care interactioneaza, noi suntem Know!

Prin expertiza noastra si modul de abordare Know! va deschidem drumul spre o cariera de succes pentru o viata mai buna.

despre-know

Suntem compania de training cu peste 11 ani de experienta pe piata romaneasca de consultanta in resurse umane, parte a grupului Sales Consulting. Cu sediul central in Cluj-Napoca, derulam proiecte cu diferite companii la nivel national.

Clientii nostri sunt companii multinationale si nationale, cu domenii de activitate variate: automotive, IT, FMCG, HORECA, banking, pharma, constructii, BPOs, echipamente industriale, telecomunicatii si altele. Pentru clientii nostri derulam programe de dezvoltare adresate atat nivelelor manageriale cat si celor operationale.

Prin expertiza, consecventa si o abordare flexibila am stabilit parteneriate durabile care au contribuit la dezvoltarea business-ului clientilor nostri. Am crescut impreuna cu ei.

Valorile Know!
Suntem aici pentru tine, clientul nostru.
Ne adaptam organizatiei tale si dezvoltam solutii pentru a crea schimbarea de care ai nevoie.
Impreuna, construim talente!
Invatarea nu are varsta. De peste 15 ani simtim asta in fiecare zi. Ne place sa facem training si credem ca munca noastra face ca si tu, si noi, sa fim mai buni.
Credem in schimbarea care incepe cu fiecare din noi.
Realizam proiecte pentru tine, pentru ca tu, ca participant, sa devii arhitectul dezvoltarii tale profesionale si personale. Alaturi de noi, invatarea dinamica si interactiva are impact.
Prin ceea ce facem impreuna, aducem valoare in viata ta si a celor din jurul tau.

Urmareste-ne