Cosmin Briciu

Consultant Trainer


Principalele arii de expertiza:
Leadership, comunicare, negociere, maganementul conflictelor, time management, abilitati de prezentare, dezvoltare manageriala

Contact:
cosmin.briciu@know-team.ro
0758 225 109

|

Cosmin are o experienta de aproape 10 ani in dezvoltarea si livrarea de traininguri in mediul economic romanesc. A absolvit Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, fiind licentiat in Managementul Afacerilor si detinand un Master in Strategii si Politici de Management si Marketing.

Cosmin si-a inceput formarea  profesionala  lucrand in domeniul relatiilor cu clientii pentru Orange Romania. A ocupat apoi pozitii manageriale in companii precum Carrefour, Rompetrol Downstream şi ING Romania.

In ultimii ani, oferind programe de dezvoltare companiilor din mediul de afaceri din Romania si-a dezvoltat expertiza in domenii precum dezvoltarea managerială şi interpersonală, cultura organizațională, aprecierea performantelor, vanzari,  relații cu clienții, rezolvarea de probleme si luarea deciziilor, gestionarea conflictelor.

Printre clientii cu care a colaborat se numara: OMV Petrom, Automobile Dacia Piteşti, Lafarge Romania, Emerson, Nokia, Renault Tehnologie  Roumanie, Ford Romania, Continental, Banca Transilvania, Hirschmann Romania, Linde Romania, BBraun, etc.

Diplome si certificari:

  • Certificat de competenta profesionala pentru ocupatia de Formator, Autoritatea Nationala pentru Calificari din Romania

Clienti

Galerie foto:


Vezi toata echipa Know!