Nicoleta Indrecan Akrout

Consultant Trainer


Principalele arii de expertiza:
Leadership, Comunicare, Rezolvarea de probleme si luarea deciziilor, Customer Care, Tehnici de intervievare pentru recruiterii tehnici

Contact:
nicoleta.indrecan@know-team.ro
0758 225 095, 0745 978 179

 |

1 iulie 2005 – dimineata zilei in care i-am cunoscut pe cei care urmau sa imi fie colegi e un moment pe care mi-l voi aduce aminte, cu drag, mereu.

Atunci a inceput povestea mea in Know! M-am alaturat echipei direct de pe bancile facultatii, iar ceea ce m-a purtat in directia aceasta a fost domeniul in care am studiat ca si student si masterand – Sociologia. Am ales acest domeniu convinsa fiind ca e ceea ce ma reprezinta si directia in care imi doresc eu sa cresc si, sa cresc, la randul meu, oameni.

In primii 3 ani alaturi de companie mi-am perfectionat metodele de recrutare si selectie de personal si am avut ocazia sa recrutez peste 350 de pozitii de top, middle si line management, precum si pozitii de nisa, specializate in diverse domenii: inginerie, productie, IT HW si SW, financiar, resurse umane, vanzari (telecomunicatii, retail, tehnice, FMCG). Experienta de recrutare m-a ajutat sa inteleg mai bine specificul domeniilor si functiilor cu care am lucrat ca si trainer si consultant – directie pe care mi-am inceput activitatea din 2006.

Unele din tematicile de training care mi-au ramas aproape si datorita acestei incursiuni in experienta de recruiter sunt „Happy Candidates!” si  „Interviewing Techniques for Technical Recruiters”. Odata cu rolul de coordonator de proiecte, m-am apropiat de tematici precum cele de leadership, comunicare, customer service si rezolvarea de probleme si luarea deciziilor.

Cred cu tarie in capacitatea fiecarei persoane de a invata si a creste, atat profesional cat si personal. Iar un lucru esential in aceasta dezvoltare e mediul, contextul, deschiderea si sustinerea celor din jur. Iar in training, acesta e primul lucru cu care incep pentru a crea suportul procesului de invatare: atmosfera calda si sentimentul de siguranta – aici putem testa si invata, impreuna.

O parte din clientii cu care am colaborat sunt Continental, Ursus Breweries, Honeywell, Takata-Petri, Mahle, Preh.

E foarte probabil sa ma auzi spunand: „Am o idee de imbunatatire!”

E putin probabil sa ma auzi spunand: „Nu te pot ajuta!”

Clienti

Galerie foto:


Vezi toata echipa Know!