Ruxandra Tartia

Manager Training


Principalele arii de expertiza:
Leadership, comunicare, solutionarea conflictelor, management

Contact:
ruxandra.ilea@know-team.ro
0729 399 937

|

Activitatea mea in Know! a inceput in anul 2001, moment in care m-am alaturat echipei, ca si consultant in domeniul Resurselor Umane. Din 2004 am preluat coordonarea echipei de traineri, concentrandu-mi eforturile in doua directii: dezvoltarea echipei si oferirea de proiecte de training si consultanta pentru clientii companiei.

Formarea mea profesionala are la baza absolvirea Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii      Babes-Bolyai, Cluj – Napoca, urmata de un masterat in Psihologia Sanatatii si Educatiei, precum si de obtinerea certificatului de trainer, acordat de Institutul de Psihoterapie Pozitiva din Wiesbaden, Germania. In mod firesc, a urmat apoi certificarea ca formator oferita de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Pe parcursul acestor ani dedicati activitatii de training si consultanta am dobandit o larga experienta de lucru in crearea si implementarea de proiecte adresate dezvoltarii competentelor manageriale si de leadership pentru echipe de top, middle si line management. De asemenea se adauga experienta in sustinerea de traininguri pe diferite tematici de „soft skills”: comunicare, managementul timpului, managementul conflictului, abilitati de prezentare, moderarea de sedinte, rezolvarea de probleme, luarea deciziilor, etc.

Munca mea se bazeaza pe convingerea ca dezvoltarea angajatilor prin training contribuie la producerea schimbarilor in companie, la cresterea eficientei si a performantei in activitate. De asemenea cred ca la baza dezvoltarii fiecarui angajat sta un parteneriat autentic stabilit intre trainer – ca furnizor al programelor de formare, angajat si companie – ca promotor al cadrului in care sunt utilizate competentele formate in training.

Printre partenerii pentru care lucrez se remarca: Key Safety Systems, HUF Romania, Mahle, Takata, Zentiva, Honeywell Turbo Technologies, FM Logistics, Emerson, Leoni Bistrita, Leoni Pitesti.

Daca ma intalnesti e foarte probabil sa ma auzi spunand: „Hai sa gasim o solutie impreuna.”
E putin probabil sa ma auzi spunand: „Este imposibil!”

Diplome si certificari:

  • Certificat de absolvire a programului de specializare pe gruparea de competente “Comunicare, Leadership si Munca orientate catre client”, Consiliul National pentru Formarea Profesionala a Adultilor, Romania
  • Certificat de competent profesionala pentru ocupatia de Formator, Consiliul National pentru Formarea Profesionala a Adultilor, Romania
  • Certificat de Psiholog Autonom / Supervizor, Colegiul Psihologilor din Romania
  • Certificat de Trainer, Institutul de Psihoterapie Pozitiva, Wiesbaden, Germania
  • Certificat de Psihoterapeut, Institutul de Psihoterapie Pozitiva, Wiesbaden, Germania
  • Master in Psihologia Sanatatii si Educationala, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca
  • Licenta Psiholog, Sectia de Psihologie, Facultatea de Istorie si Filosofie, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca

Clienti

Galerie foto:


Vezi toata echipa Know!