Adrian Chifor

Consultant Trainer


Principalele arii de expertiza:
Leadership, managementul performantei, prezentari de convingere, workshopuri de dezvoltarea echipei, vanzari B2B si tehnici de negociere

Contact:
adrian.chifor@know-team.ro
0745 879 535

|

Am intrat in Know! in martie 2005, cu experienta de a livra training in mediul studentesc, o diploma de economist si un apetit imens pentru tot ce inseamna formare si dezvoltare organizationala.

Prima mea specializare vine din zona de customer service, fata de care am o pasiune infinita. Cu timpul si cu experienta de a conduce echipe a inceput sa-mi placa partea de leadership si managementul performantei oamenilor. Alte teme cu care m-am imprietenit de-a lungul anilor sunt prezentari de convingere, workshopuri de dezvoltarea echipei, vanzari B2B si tehnici de negociere.

Sunt convins de faptul ca un mediu de invatare are nevoie sa fie “in siguranta”. Sa fie un loc in care participantii au sansa sa testeze, sa greseasca, sa invete fara frica de esec, intr-o atmosfera confortabila, relaxanta.

Mi-am impartasit know-how-ul si am invatat multe de la Continental, Henkel, BMW, Zentiva, Ursus Breweries, Banca Transilvania, Honeywell, Geberit si alti clienti Know!

E foarte probabil sa ma auzi spunand: ”Le facem pe toate… dupa ce bem o cafea!”

E putin probabil sa ma auzi spunand: ”Nu pot sa preiau proiectul asta!”

Diplome si certificari:

  • Certificat de competenta profesionala pentru ocupatia de Formator, Autoritatea Nationala pentru Calificari
  • Trainer, Henkel Academy CEE
  • Certificat de absolvire a programului de pregatire pe competentele: “Comunicare, Leadership, Customer Care”, Autoritatea Nationala pentru Calificari,

Clienti

Galerie foto:


Vezi toata echipa Know!