Alexandra Turc

Asistent Trainer

Alexandra a inceput sa lucreze alaturi de echipa Know! din anul 2017. Este pasionata de voluntariat tocmai de aceea a activat cu devotament in departamentul financiar, resurse umane, stiintific si training, in cadrul Asociatiei Studentilor Psihologi din Romania. Pe langa abilitatile de negociere, lucru in echipa si public speaking, a dobandit si abilitati de leadership coordonanad echipa de social pentru participant, din cadrul Conferintei Internationale a Studentilor la Psihologie, in anul 2016.
A absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Babes-Bolyai si este studenta in anul I la Masteratul de Resurse Umane si Sanatate Ocupationala in cadrul aceleiasi facultati. Interesul pentru resurse umane a fost evidentiat prin activitatile de voluntariat din cadrul asociatiei, dar si printr-un internship la o companie multinationala.
Crede in trainingul livrat cu sens si pasiune, si este adepta a integritatii si lucrului in echipa. Tocmai pentru ca trainingul a devenit noua ei pasiune, domeniile ei de interes sunt: bias-urile cognitive, decision making si work life balance.

E foarte probabil sa o auzi spunand: „O sa fie totul bine, trebuie doar sa ne uitam dupa solutii”.
E putin probabil sa o auzi spunand: „Las-o balta… nu o sa iasa”.
Diplome si certificari:
• Licenta in Psihologie – Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea Babes-Bolyai