Anamaria Vancea

Consultant Trainer

Am inceput sa creez contexte de dezvoltare personala si profesionala, dupa ce mi-am pus bazele formarii ca psiholog la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, Institutul Albert Ellis SUA si prin participari la diverse cursuri post-universitare, programul de master, workshop-uri si conferinte din tara si strainatate.
Expertiza si maturitatea mea profesionala vin din implicarea in proiectele de consultanta in mediul business, sesiunile de coaching, experientele de voluntariat, din cei peste 12 ani de experinta in lucru cu grupurile ca formator si specialist in sfera L&D, din proiecte de cercetare in mediul universitar, precum si din practica privata in cabinetul de psihoterapie.
De-a lungul calatoriei mele profesionale, am dobandit acreditarea ca psihoterapeut, competenta de formator si am devenit Circle of Security Parenting Facilitator.
Consiliez uneori echipe, alteori familii pentru a construi relatii armonioase in jur, deoarece relatiile sigure sunt mediul in care creierul nostru se dezvolta optim, reglarea emotionala si comportamentala se invata cel mai usor si fericirea e autentica.
Proiectele mele au mereu o doza de nou si creativitate, sunt adaptate nevoilor si contextului beneficiarilor si au ca punct de pornire surse stiintifice evidence-based.
In 2007 incepe povestea mea cu Know! , iar de atunci am derulat frecvent proiecte de “Train the Trainers”, “Leadership si dezvoltarea echipei”, ”Rezolvarea de probleme si luarea deciziei”, “Managementul timpului”, “Custumer care”, “Managementul performantei”, “Moderarea sedintelor”, “Comunicare eficienta”.
Printre clientii cu care am colaborat se remarca: Continental Automotive Systems, Takata, Zentiva, Emerson, Star Assembly Sebes, Bombardier Transportation, Linde Gas, Garmin, City Plaza Hotel, Scandia Imagistica, Office Depot Romania, Pioneer Hi-Bred Romania, Nokia Romania, Bwin.
E foarte probabil sa ma auzi spunand: „Cum vedeti voi asta?”
E putin probabil sa ma auzi spunand: „Nu stiu ce sa zic…”