Andra Valasutean

Consultant Trainer


Principalele arii de expertiza:
Abilitati de comunicare, Time Management, Project Management, Team Building

Contact:
andra.valasutean@know-team.ro
0747 020 193

Andra s-a alaturat echipei Know! in noiembrie 2015, dupa o experienta de 4 ani in livrarea de training-uri si  teambuilding-uri in mediul studentesc. Aceasta prima etapa de formare i-a oferit ocazia de a experimenta diverse culturi si medii de lucru care i-au intarit convingerea ca “oamenii care sunt prezenti intr-un loc sunt oamenii potriviti pentru a fi acolo, in acel moment”.

A studiat psihologia, iar dupa aceea, prin practicarea terapiei psihologice, a avut ocazia sa patrunda in fascinanta lume a copiilor cu tulburari din spectrul autist. Din aceasta experienta si din experienta acumulata in ipostaza de trainer, Andra a realizat impactul pe care gesturile si cuvintele, aparent banale, pot sa ne “construiasca sau demoleze” relatiile.

A ales sa revina la prima ei pasiune, training-ul. Crede cu tarie ca training-ul contribuie la o viata mai buna si ca atunci cand oamenii pun suflet si pasiune in ceea ce fac, rezultatele nu intarzie sa apara. Se considera norocoasa ca face parte din echipa Know! si ca are ocazia sa livreze training-uri si workshop-uri pe tematici cum sunt Comunicarea asertiva, Motivatia angajatilor, Leadership situational, Managementul Proiectelor, Job Engagement etc. Printre clientii cu care a avut ocazia sa colaboreze se numara Marquardt, Azomures, De’Longhi, msgSystems, Emerson, Faurecia s.a.

E foarte probabil sa o auzi spunand: “Azi e o zi perfecta pentru o zi perfecta!”

E putin probabil sa o auzi spunand: “Nu te pot ajuta acum.”

Diplome si certificari:

  • Certificat „Formator” – Autoritatea Nationala pentru Calificari
  • Licenta in Psihologie – Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea Babes-Bolyai
  • Masterat in Psihologia Sanatatii – Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea Babes-Bolyai

Clienti

Galerie foto:


Vezi toata echipa Know!