Andreea Munteanu

Consultant Trainer


Principalele arii de expertiza:
coaching si soft skills

Contact:
andreea.munteanu@know-team.ro
tel: 0753906189

Intalnirea cu Know a venit in momentul in care am simtit ca trainingul ar trebui sa faca parte din activitatea mea zilnica. Am absolvit Facultatea de Psiholgie si Stiinte ale Educatiei, apoi am urmat un Master in Resurse Umane si Sanatate Organizationala prilej cu care mi-am format un stil de lucru orientat spre oameni si spre nevoile lor atat la nivel individual cat si organizational. Mai departe, pasionata de cunoastere am urmat diverse cursuri de formare internationala si am dezvoltat la randul meu programe de training. Din anul 2013 am inceput sa lucrez cu programele Comisiei Europene, coordonand diverse proiecte de formare pentru dezvoltarea si orientarea persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca. De asemenea, am facilitat conferinte, schimburi de experienta si traininguri internationale pe tematici de dezvoltare de competente, orientare in cariera, coaching. In plus, experienta de Manager de Resurse Umane intr-o companie romaneasca mi-a adus o perspectiva unica asupra domeniului de consultanta.

Vesnic indragostita de oameni si dezvoltarea de potential, am incredere in proiectele de Training, Teambuilding si Coaching ca avand o mare putere de a schimba vieti.

E foarte probabil sa ma auzi spunand:  Hai sa facem asta!
E putin probabil sa ma auzi spunand: Nu se poate!

Diplome si certificari:

  • Doctorat in Psihologie, Programe de Coaching, Universitatea Autonoma din Barcelona, Spania
  • Masterat in Managementul Resurselor Umane, Departamentul de Psihologie, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca
  • Licenta in Psihologie, Departamentul de Psihologie, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca
  • Absolvire a programului “Train the Trainers”, Certificat de Autoritatea Nationala pentru Calificari
  • Absolvire a programului ““Comunicare, Leadership si Orientare catre Client”, Certificat de Autoritatea Nationala pentru Calificari

Clienti

Galerie foto:


Vezi toata echipa Know!