Bianca Bioşa

Consultant Trainer


Principalele arii de expertiza:
Abilitati de Comunicare

Contact:
bianca.biosa@know-team.ro
0747 056 266

 | 

 

 

 

S-a alaturat echipei Know! in anul 2014, atunci cand a gasit contextul de dezvoltare a carierei personale, despre care citea in cartile de specialitate lasate in urma odata cu absolvirea Facultatii de Psihologie a Universitatii Babes-Bolyai. Pe durata studiilor masterale, a regasit principiul potrivit conform caruia cariera te directioneaza spre o viata mai buna, asa cum credem cu tarie atunci cand propunem programele de dezvoltare si invatare marca Know!

 Avand formarea psihologului specializat in dezvoltare personala si orientare in cariera, corelata cu experienta de consilier psihologic, interesele profesionale principale vizeaza surprinderea dinamicii grupurilor si a strategiilor de optimizare a performantei acestora prin intermediul dezvoltarii membrilor sai.

Cu aceasta viziune, prinicipalele subiecte de livrare sunt comunicarea, managementul timpului, abilitati de prezentare, leadership și orientare in cariera. De asemenea, implicarea constanta in cadrul  programelor de team building ii ofera ocazia sa contribuie la dezvoltarea echipelor din diverse domenii profesionale.

 Printre companiile cu care a avut ocazia sa colaboreze se numara: Continental, Star Transmission, Mahle, Philips, Assa Abloy, Bosch Rexroth, DeLonghi, Emerson, Garmin, Business Logic System,Lear Corporation, Linde, Azomures si alti clienti Know!

E foarte probabil sa o auzi spunand: „Vreau sa invat sa…”

E putin probabil sa o auzi spunand: „Nu ma intereseaza…”

Clienti

Galerie foto:


Vezi toata echipa Know!