Cristian Pavel

Consultant Trainer


Principalele arii de expertiza:
Abilitati de comunicare, abilitati de prezentare, managementul timpului

Contact:
cristian.pavel@know-team.ro
0752 016 792

| |

Cristi a inceput sa lucreze alaturi de echipa Know! din anul 2014, avand un background in organizarea si livrarea de programe de training si team building in mediul ONG. Pasiunea pentru formare a pornit inca de pe bancile facultatii cand a initiat plin de entuziasm, alaturi de alti doi colegi, un proiect pentru dezvoltarea abilitatilor de invatare ce se concretiza prin sesiuni de training si workshop.

A absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Babes-Bolyai si a urmat Masteratul de Consiliere si Interventii Psihologice in Dezvoltarea Umana in cadrul aceleiasi facultati. Interesul pentru resurse umane a fost evidentiat prin dezvoltarea si validarea stiintifica a unui program de dezvoltare a abilitatilor de management al timpului in cadrul lucrarii de licenta. Este trainer certificat ANC din anul 2014.

Crede ca trainingul nu se rezuma doar la invatarea unor cunostinte si abilitati sau schimbarea de atitudini, ci efectul se extinde la un nivel macro, manifestat atat prin performanta crescuta a organizatiei cat si prin amplificarea starii de bine a angajatilor.

 A livrat sesiuni de formare pe teme precum: managementul timpului, comunicare eficienta, leadership, motivarea echipei, precum si proiecte de team building. O parte din clientii alaturi de care a lucrat sunt urmatorii: Eon, Marquardt, Preh, Continental, TRW, Business Logic Systems, Garmin, Faurecia etc.

E foarte probabil sa il auzi spunand:O sa fie totul bine, trebuie doar sa ne uitam dupa solutii”.

E putin probabil sa il auzi spunand: „Las-o balta… nu o sa iasa”.

Diplome si certificari:

  • Licenta in Psihologie – Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea Babes-Bolyai
  • Certificat „Formator” – Autoritatea Nationala pentru Calificari
  • Atestat – Psiholog autonom in Consiliere Psihologica Cognitiv-Comportamentala – Colegiul Psihologilor din Romania

Clienti

Galerie foto:


Vezi toata echipa Know!