Florina Iordache

Consultant Trainer


Principalele arii de expertiza:
Teamwork, Teamwork, Leadership Skills, Communication, Presentation Skills, Stress Management, Learning Path Design

Contact:
florina.iordache@know-team.ro
0755 040 441

 

S-a alaturat echipei Know! in aprilie 2015 intorcandu-se la prima ei dragoste: consultanta in invatare si dezvoltare. A inceput sa lucreze in acest domeniu in 2007 si este trainer acreditat ANC (Agentia Nationala de Certificare) din 2008. In acelasi an a absolvit Facultatea de Psihologie cu un vadit interes pentru Psihologia Muncii si a Organizatiilor.
Dupa finalizarea studiilor de masterat in Managementul Resurselor Umane, in 2009, si-a focalizat atentia asupra intelegerii proceselor organizationale. In timpul programului doctorat, finalizat in 2012, a investigat caracteristicile leaderilor si echipelor care faciliteaza invatarea organizationala.
Intre 2007 si 2014 a lucrat ca trainer si consultant in mai multe proiecte de dezvoltare finantate de UE prin programele PHARE si POSDRU, dar si in proiecte de cercetare finantate de catre Comisia Europeana.
In 2009 a inceput sa predea in cadrul programului de masterat “Resurse Umane si Sanatate Organizationala” al Universitatii Babes-Bolyai. Pe parcursul urmatorilor 5 ani a sustinut seminarii in domeniul Sanatatii Ocupationale, a Metodelor de Interventie in Organizatii, dar si a Psihologiei Organizationale.
Inainte de a se alatura echipei Know! si-a extins intelegerea asupra proceselor organizationale in mediul corporate, lucrand timp de un an ca Training Manager intr-o companie multionala.

E foarte probabil sa ma auzi spunand:  “E o idee minunata. Hai s-o folosim si sa vedem cum merge.”

E putin probabil sa ma auzi spunand: “Nu mai e nimic nou de invatat.”

Diplome si certificari:

  • 2009-2012: Doctorat in Psihologie, Departamentul de Psihologie, Universitatea Babes-Bolyai
  • 2008-2009: Masterat in Managementul Resurselor Umane, Departamentul de Psihologie, Universitatea Babes-Bolyai
  • 2008: Certificare “Formator” CNFPA/ANC
  • 2004-2008: Licenta in Psihologie, Departamentul de Psihologie, Universitatea Babes-Bolyai