Mihai Tucaliuc

Asistent Trainer

Mihai a inceput sa lucreze alaturi de echipa Know! din anul 2017. A fost coordonatorul departamentului de Training din cadrul Asociatiei Studentilor Psihologi din Romania. Pasiunea pentru training s-a concretizat prin proiectele de training, workshop, team-building si assessment-center livrate intern sau extern, altor ONG-uri din Cluj-Napoca. A coordonat un proiect de recrutare si selectie in cadrul aceluiasi ONG, pe langa alte proiecte destinate sudentilor.
A absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Babes-Bolyai si este student in anul I la Masteratul de Psihologia Resurselor Umane si Sanatatii Organizationala in cadrul aceleiasi facultati. Inca din timpul facultatii, Mihai s-a focusat pe dezvoltarea sa in ceea ce priveste trainingul, fiind implicat intr-un program de internship din domeniul E-learning, unde a lucrat la un proiect de tip Train of Trainers.
Asa cum trainingul implica, Mihai este pasionat si de public speaking, dezvoltare si formare de abilitati si este adeptul muncii in echipa.
Mihai a fost asistent in livrarea de proiecte de tip assessment center si este implicat atat pe partea de suport training, cat si pe partea de organizare si livrare de team-building-uri.

E foarte probabil sa il auzi spunand: “Inteleg, asta este situatia. Hai sa vedem ce putem face mai departe!”
E putin probabil sa il auzi spunand: “Nu mai putem face nimic, asta este.”

Diplome si certificari:
• Licenta in Psihologie – Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea Babes-Bolyai