Oana Fodor

Consultant Trainer


Principalele arii de expertiza:
Rezolvarea de probleme si luarea deciziilor, Abilitati de prezentare, Leadership, Managementul conflictului, Moderarea sedintelor, Comunicare eficienta

Contact:
oana.fodor@know-team.ro

 

Inainte de toate sunt psiholog. Lucrez pentru oameni si organizatiile in care ei lucreaza. Pasiunea mea este sa folosesc ceea ce stiu si cercetez sistematic pentru a ajuta oamenii si organizatiile sa devina mai bune, sa-si atinga obiectivele cu mai mare usurinta.
Cred sincer ca orice mica schimbare pe care eu, tu si altii o facem in modul in care actionam si gandim poate sa produca modificari semnificative in organizatiile si sistemele din care facem parte: echipe, organizatii, familii, grupuri de prieteni. Avem nevoie doar de putin “know-how”, de mult curaj pentru a incepe si de o doza de motivatie pentru a persista in ceea ce am schimbat. In programele de dezvoltare pe care le conduc (traininguri, workshop-uri, coaching etc.) ma concentrez tocmai pe aceste lucruri: pe a proiecta o interventie validata stiintific, respectiv a crea un mediu potrivit in care sa iti poti gasi energia de a experimenta o modalitate noua, documentata de a face fata provocarilor.
Programele care imi dau cea mai mare energie sunt cele de Leadership, Problem Solving and Decision Making, Coaching, Teamwork, Conflict Management, Presentation Skills.
Takata, Continental, Bombardier, Linde Gas, Garmin, Bosch, Emerson, Star Transmission sunt cativa dintre clientii cu care am avut onoarea sa lucrez.
Dunt Dr. in psihologie aplicata in organizatii, lucrez cu pasiune in consultanta incepand din 2006 si astept cu mare drag sa ne intalnim in viitoarele proiecte.

E foarte probabil sa ma auzi spunand:  “Hm.. ce interesant!”

E putin probabil sa ma auzi spunand: “Ma plictisesc”.

Clienti

CONTINENTAL AUTOMOTIVE ROMANIA, TAKATA ROMANIA, STAR TRANSMISSION, HONEYWELL, BOMBARDIER TRANSPORTATION SSC, BOSCH REXROTH, LINDE GAS, OFFICE DEPOT ROMANIA, EMERSON, GARMIN, STAR TRANSMISSION, FRIESLAND CAMPINA ROMANIA, FAIST METALWORK, CSI ROMANIA, PIONEER HI-BRED ROMANIA, NOKIA ROMANIA, BWIN, CYBERCOM PLENWARE, GEBERIT, TEHNOMAT INGINERIE INDUSTRIALA, HENKEL ROMANIA, CONTACT CENTER, RBS BANK, BBRAUN MEDICAL, HUF ROMANIA, SYNGENTA ROMANIA, PERFETTI VAN MELLE ROMANIA, CITY PLAZA HOTEL, SCANDIA IMAGISTICA, TRELLEBORG AUTOMOTIVE, SIEMENS VDO, E van WIJK HOLDING, LEO BURNETT, E-ON GAZ ROMANIA, CITY PHARMA