Radu Vilceanu

Consultant Trainer

Radu a intrat in echipa Know! In mai 2004, ca si student cu o dorinta agera de invatare si dezvoltare, atat persoanala, cat si organizationala. De aici si experienta in training.

Radu are 5 ani experienta de Managementul Resurselor Umane in domeniul farmaceutic si in domeniul IT&C. Experienta lui s-a concretizat prin dezvoltarea echipelor din domeniile anterior mentionate, dezvoltarea oamenilor fiind una din pasiune lui. In timp, a capatat experienta si in cee ace priveste leadership-ul, dezvoltarea organizational si programe de dezvoltare personala.

A lucrat cu diverse departamente si echipe de manangement din cadrul companiilor precum: Star Transmission, Stefanini, BOS Automotive, Continental, Ursus Breweries, Leoni, Takata, Lear Corporation, Ullink, and other Know! Clients.

Filozofia lui este: “Knowledge is power!”

2014-2015 „Training de Programare Neuro-Lingvistica” organizat de Marinela Somazzi Safta – Honorific Consul of Romania in Switzerland;
2010 Certificat de competente profesionale pentru ocupatia de Formator – Consiliul National pentru Formarea Profesionala a Adultilor
2010 Certificat de absolvire a programului de specializare pe gruparea de competente “Comunicare