Raluca Raileanu

Training Assistant


Principalele arii de expertiza:
Team building, Abilitati de comunicare, Abilitati de prezentare

Contact:
raluca.raileanu@know-team.ro
0743 115 290

 

 

 

 

 

Raluca s-a alaturat echipei Know! In septembrie 2014, aducand cu ea o experienta de peste 3 ani in proiecte de dezvoltare pentru tineri in mediul ONG, atat pe plan national, cat si international. Absolventa atat a Facultatii de Studii Europene, cat si a celei de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, inceputul carierei a gasit-o dezvoltandu-si abilitatile in domeniul accesarii si implementarii proiectelor cu finantare nerambursabila.  Acest background a ajutat-o sa dobandeasca o privire de ansamblu asupra modului in care organizatiile functioneaza optim, precum si cunostinte cu privire la management si modalitati de imbunatatire a proceselor organizationale.

In acelasi timp, dorinta de autodezvoltare au condus-o catre proiectele pentru tineret cu finantare din parte Comisiei Europene. In cadrul acestor proiecte, a redescoperit pasiunea pentru training , pentru educatie non-formala si pentru metode cat mai inovative de facilitare. De atunci, aceasta pasiune creste constant, auto-alimentandu-se, deoarece cu cat descoperi mai multe, cu atat devii mai curios.

Iubeste acest domeniu pentru ca fiecare training este un prilej de a afla lucruri noi si interesante, oferindu-ti acel “food for thought” atat de necesar dezvoltarii.

Crede ca, pentru functionarea cat mai eficienta a unei organizatii, training-urile si team building-urile sunt indispensabile, fiind acel ingredient care face ca procesele sa functioneze optim.

A avut placerea sa lucreze cu clienti precum: Mahle, Continental Automotive Systems, Continental Automotive Romania, Assa Abloy, Bosch, Elster, Steelcase, TRW Automotive, 3 Pillar Global, Siemens, Star Transmission, Atos, Faurecia, Preh, British Council, MSG Systems, E-on Business Services, Emerson.

Diplome si certificari:

  • Certificat de competenta profesionala pentru ocupatia de Formator, Autoritatea Nationala pentru Calificari din Romania
  • Certificari din Romania

Clienti