Raula Puscas (2)
Raula Puscas

Trainer

S-a alaturat echipei Know! in anul 2008 direct de pe bancile facultatii, avand o mare pasiune pentru tot ce inseamna management, leadership si resurse umane. Formarea sa profesionala are la baza absolvirea Facultatilor de Relatii Internationale si Studii Europene si Managementul Institutiilor Europene in cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca. Acestora le-a urmat un program de masterat in Management in cadrul aceleiasi universitati. Dorinta de dezvoltare continua, precum si construirea unei cariere solide intr-un mediu provocator au dus la obtinerea Certificatului de Competente: Comunicare, Leadership si Orientare catre Client, precum si a Certificatului de Formator, ambele oferite de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Raula are peste 7 ani experienta in domeniul vanzarilor, prima sa specializare venind din zona de Customer Service. Cu timpul si cu experienta de a fi in relatie directa cu clientul s-a imprietenit si cu alte teme precum Comunicarea Eficienta si Tehnici de Negociere.  Crede cu tarie faptul ca lucrurile care raman cel mai mult timp cu noi sunt cele experimentate intr-un mediu deschis, in care participantii pot sa testeze, sa greseasca si sa invete. Astfel a urmat in mod natural implicarea ei in lucrul cu echipe in programe de Team Building.

De-a lungul timpului a avut ocazia sa lucreze cu clienti din diverse domenii, printre care: Continental Automotive Romania, Continental Automotive Systems, Mahle Componente de Motor, TRW Automotive, Robert Bosch, Garmin Cluj, Siemens, 3 Pillar Global, Atos IT Solutions & Services, Elster Rometrics, Casa de Insolventa Transilvania, Schneider Electric, H&E Reinert.

E foarte probabil sa o auzi spunand:  “Hai sa facem un double check”

E putin probabil sa o auzi spunand:  “Nu” unui Client

Contact:  |  |