Razvan Vlad

Team Building Team Leader


Principalele arii de expertiza:
Customer Care, Presentation Skills, Time Management, Intercultaralitate, Team Building

Contact:
Razvan.vlad@know-team.ro
0758 225 097

 |  |

M-am alaturat echipei Know! la inceputul anului 2014, dupa o experienta in livrare de programe de training in mediul studentesc pe plan national si international. Pe langa training, vanzari si resurse umane, am studiat Managementul Institutiilor Europene la nivel Licenta, program continuat cu unul de master in Dezvoltarea Potentialului Uman, la Facultatea de Psihologie. Pe durata studiilor, am realizat un lucru, intamplator ceva in care Know! crede cu tarie, si anume ca training-ul chiar este pentru o viata mai buna. De asemenea cred ca odata cu dezvoltarea participantilor din programele noastre vor creste rezultatele organizatiei lor si, in final, a societatii in care traiesc.

Cu aceasta viziune in minte, am intrat in breasla trainerilor, pe subiecte ca vanzari, interculturalitate, comunicare, managementul timpului sau teme din programele Train the Trainers. De asemenea, pentru a contribui la dezvoltarea diverselor echipe, am fost implicat si in livrarea programelor de team building. Toate acestea s-au intamplat alaturi de participanti din Continental, Star Transmission, Mahle, TRW, Bosch, Roche, SWS, AIESEC, SSE etc.

E foarte probabil sa ma auzi spunand: Daca as fi… (ex. „un capsator”), unde as fi?
E putin probabil sa ma auzi spunand: Nu avem nicio solutie in aceasta situatie

Diplome si certificari:

  • Certificat de competenta profesionala pentru ocupatia de Formator, Consiliul National pentru Formarea Profesionala a Adultilor din Romania
  • Specialist in Domeniul Calitatii, Consiliul National pentru Formarea Profesionala a Adultilor din Romania

Clienti

Galerie foto:


Vezi toata echipa Know!