cover 25 iun 16 golf parteneri

I Know! Golf – 25 iunie 2016, SunGarden Resort

Turneu de golf
Marele premiu – un Mercedes
Initiere gratuita in golf
Business networking
Acces la baza de agrement
SunGarden Resort&Spa

Pasionații de golf se reunesc într-un nou turneu care ajunge, astfel, la ediția a II-a.

În ziua de sâmbătă, 25 iunie 2016, plăcerea jocului de golf va putea fi simțită atât de cei deja buni cunoscători ai sportului, cât și de cei care vor face primul pas, sub îndrumarea unui instructor.

Premiile sunt foarte atractive. Sunt aşteptaţi 32 de jucători care vor concura pentru cel mai bun scor „Stroke play net” sau pentru cel mai bun scor “Stableford”. Marele premiu Hole in One este o limuzină Mercedes. De asemenea, sunt şi 2 premii speciale: Longest Drive şi Nearest to the Pin, specifice jocului de golf.

Turneul I KNOW! GOLF este mai mult decât o întrecere. Este o oportunitate excelentă de a întâlni oameni noi, cu pasiuni comune, sau de a întări legaturi de business. Este o ocazie minunată de a petrece o zi într-un cadru deosebit, de a practica sau de a învăța golf, dar și un prilej foarte bun de networking. Atât golferii cât și non-golferii se vor putea relaxa la baza de de agrement a gazdei, beneficiind de prețuri preferențiale.

Competiţia va fi deschisă de către Dan Danci, iniţiatorul şi susţinătorul turneului I Know! Golf.

Pentru toți non-golferii prezenți la eveniment, clubul de golf SunGarden organizează o sesiune de Free Non Golfers Day! Cu acest prilej, fiecare dintre cei interesați de golf poate să se inițieze împreună cu un Golf Pro, în arta jocului de golf.

Competiția I KNOW! GOLF se desfășoară pe unul dintre cele mai bune terenuri de golf din țară, cel de la Sun Garden Golf&Spa Resport. Green-urile sunt amplasate pe o suprafață colinară marginită de pădurea de foioase, cu o amprentă hidrografică compusă din lacuri și iazuri. Jocul devine, astfel, mai interesant datorită acestor zone obstacol. Tee-urile sunt dispuse într-o manieră în care jocul este captivant atât pentru jucătorii profesioniști, cât și pentru cei amatori. Driving range-ul este prevăzut cu 12 matt-uri si, prin urmare, jucătorii pot să exerseze diverse lovituri. De la prima cupă la ultima, jucătorul trebuie să alterneze lovituri scurte cu lovituri lungi, pentru a parcurge traseul ce trece prin micile dealuri, văi și pădure pentru a reveni la un platou deschis.

PROGRAM

start competiție golf:
09.00
free-time non-golferi:
10.00
sesiune training non-golferi:
11.00 – 14.00
final competiție golf:
14.00
lunch:
14.00
festivitate de premiere:
15.30
business networking:
allday

CASTIGATORI

Categoria a II-a
Locul 3: Mircea Ilea, 36 puncte
Locul 2: Vlad Florea, 44 puncte
Locul 1: Calin Sampalean, 47 puncte

Categoria I
Locul 3: Daniel Morar, 68 lovituri
Locul 2: Robert Metes, 62 lovituri
Locul 1: Ioan Scridon 55 lovituri

Premiul Longest Drive: Ioan Scridon
Premiul Nearest to the Pin: Calin Sampalean (5,96m)
Premiul Birdy Trophy: Laurentiu Coman

Categoria Junior
Locul 4: David Serban
Locul 3: Nadav Eckhaus
Locul 2: Ilinca Diudea
Locul 1: Antoniu Balc

Cunoscutul golf pro, Vincent Kelly, a initiat in arta jocului aproximativ 40 de persoane. Tot el a supervizat si sectiunea Golf Junior.

Ne bucuram ca acest eveniment a iesit bine. Noi suntem ambitiosi si intentionam anul viitor sa il ducem la un nivel si mai ridicat. Vrem sa devina un turneu cu traditie in Transilvania.” a spus Dan Danci, initiatorul I Know Golf.