poza articol Tedxeroilor 2016

Know Coaching la TEDxEroilor

TedxEroilor este unul dintre cele mai cunoscute evenimente din Cluj, pe linia conceptuala a originalului TED – technology, entertainment, design, dar organizat in regim independent.
Editia din acest an a fost cea mai complexa de pana acum. A avut 6 ore de discursuri, schimb de idei si socializare, 15 speakeri cu idei inovative, 900 de participanti dornici de a impartasi idei si de a profita de cele mai bune dintre ele, precum si premierea unui proiect de impact, prin TEDxEroilor Award.

Trainerii KNOW, Sonia Zaharie Filip, Vlad Groza, Florina Iordache, Cosmin Briciu, Nicoleta Indrecan Akrout, Florina Pascu si Oana Fodor au oferit sesiuni de coaching pentru majoritatea speakerilor TEDxEroilor: Kai Brand-Jacobsen, George Jiglau, Mihaela Dragan, Alexander Penzias, Elena Calistru, Stefania Druga, Andrei Ceclan si Andrei Botescu. A fost o placere de ambele parti. Standardele ridicate sunt provocari frumoase.

Evenimentul a avut loc in 22 mai 2016, la Teatrul National Cluj-Napoca, in Sala Mare. Tema aleasa a fost Future: Reloading…, sustinand initiativa ONU si obiectivele de dezvoltare durabila trasate: egalitate de gen, calitate in educatie, generare de locuri de munca, prosperitate economica, dezvoltare industriala, consum responsabil, inovare tehnologica, dezvoltarea infrastructurii etc.
(foto credit: Vlad Cupsa)