Mihaela Bocan

Trainer Team Building

Mihaela s-a alaturat cu entuziasm echipei Know in 2018. A absolvit Facultatea de Psihologie si Masterul de Psihologia Sanatatii Publice si Clinice din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj.
Munca in echipa a invatat-o inca de pe bancile scolii, facand parte din Organizatia Cercetasii Crestini Romani, loc in care a descoperit pasiunea de a lucra direct cu oamenii. In urma experientei practice atat in consiliere cat si in terapie (lucrand in special cu copii ce provin din medii dezavantajate sau cu tulburari din spectrul autist), Mihaela crede cu tarie ca are ceva de invatat de la fiecare om in parte si vede astfel experienta de trainer ca o continua dezvoltare.
Este pasionata de calatorii si de a descoperi locuri, persoane si lucruri noi, motiv pentru care munca de voluntariat si curiozitatea au dus-o pana in America de Sud, Africa si Asia. Acest lucru a jucat un rol esential in formarea abilitatilor de a intelege si a lucra cu oameni ce provin din diverse medii si structuri sociale, intarindu-i convingerea ca unul din cele mai valoroase lucruri este comunicarea, care, folosita cum trebuie, are puterea de a schimba vieti iar training-ul este una din cele mai frumoase modalitati de a face asta.

E foarte probabil sa o auzi spunand: „ Zambeste! Se rezolva, orice ar fi”
E putin probabil sa o auzi spunand: „ Nu se poate..”

Diplome si certificari :

  • Licenta in Psihologie – Facultatea de Psihologie si stiinte ale educatiei, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj.
  • IELTS – proficiency in English, grade C