team-building

Team Building
1+1=2 ? Matematic, da.
In echipa ta? Nu.

O echipa este mai mult decat suma membrilor sai. Intr-o echipa 1+1 nu este egal cu 2. Noi stim ca atunci cand performeaza iar membrii care o compun lucreaza bine impreuna, 1+1 este egal cu 3 sau chiar mai mult.

Astfel, fie ca urmaresti sa intaresti comunicarea, munca in echipa, relatiile dintre componentii ei sau te intereseaza ca Team Building-ul sa fie distractiv, noi iti vom fi alaturi. Vom construi un program personalizat care sa se potriveasca precum o manusa contextului vostru. Stim ca fiecare client este unic, asa este si fiecare concept, fiecare metafora/poveste dupa care construim programele noastre.

Activitatile noastre de Team Building sunt creative, interactive, presarate cu aventura, iar noi avem grija sa evidentiem de fiecare data aplicabilitatea lor practica, atat pe latura profesionala, cat si in viata de zi cu zi.

Noi facem ca Team Building-ul tau sa fie memorabil si, cel mai important, orientat spre rezultatele dorite.


Tipuri de Team BuildingFUNtastic Team Tech.


Programele noastre FUNtastic Team pun accent pe dezvoltarea tehnicilor si mecanismelor de functionare ale unei echipe si contin atat activitati de interior, cat si activitati care se desfasoara in aer liber.

In cadrul activitatilor de interior punem in valoare aspecte profesionale care ajuta membrii echipei tale sa lucreze mai eficient impreuna. Fiecare activitate pe care ti-o propunem contine obiective de invatare bine structurate si sesiuni de analiza la final.

Activitatile desfasurate in aer liber  implica un grad mai mare de solicitare fizica. Folosind decoruri variate si echipamente speciale reusim, prin aceste activitati, sa scoatem in evidenta importanta strategiei de lucru, a comunicarii si a spiritului de echipa.

Prin sesiunile de analiza sustinute la finalul activitatilor oferim participantilor sprijinul necesar pentru a transfera in activitatea profesionala experienta castigate pe parcursul Team Building-ului.

Vezi aici pozele din teambuildingurile FUNtastic Team Tech


HIGH CHALLENGING


Uneori, pentru a reusi, descoperi ca eforturile si abilitatile individuale nu sunt de ajuns si ca ai nevoie de sprijinul echipei tale. Alaturi de noi, prin programele HIGH CHALLENGING, veti trece cu brio prin activitati provocatoare atat din punct de vedere fizic, cat si mental.

Un program HIGH CHALLENGING inedit este Team Building-ul de tip „supravietuire”. Acest tip de Team Building va va testa limitele intr-un context diferit, dar sigur si bine gandit de catre noi dinainte.

Veti experimenta  impreuna situatii neprevazute si veti depasi o serie de obstacole, fiind pusi in situatia de a va organiza si descurca utilizand resurse limitate. Va veti baza astfel constant unii pe ceilalti, mizand pe spiritul de echipa si sprijin reciproc.

Dupa parcurgerea provocarilor, echipa ta va deveni mai unita si mai increzatoare in propriile forte.

Vezi aici pozele din teambuildingurile High Challenging

Procesul de Personalizare


Obtinem rezultate parcurgand urmatoarele etape:

 • Evaluarea nevoilor si asteptarilor de la programul de Team Building
 • Stabilirea obiectivelor
 • Colectarea tuturor informatiilor utile in crearea programului
 • Propunerea unor variante de program

 • Conturarea unui program adaptat cerintelor tale specifice si contextului organizational
 • Proiectarea unui program de team building cu activitati dinamice, in acord cu obiectivele stabilite anterior
 • Stabilirea de comun acord a programului

 • Organizarea materialelor utile in desfasurarea programului si a spatiului de desfasurare

 • Oferirea de concluzii si recomandari dupa derularea programului
 • Sustinerea managerilor in acordarea de sprijin participantilor in aplicarea elementelor de echipa identificate
 • Trainerii nostri vor pastra contactul cu tine si vor oferi suport continuu acolo vor fi solicitati

Urmareste-ne