testimoniale know!

Testimoniale

O treaba minunata

Targul vostru de joburi face oameni fericiti .A sunat cineva sa-mi multumeasca si sa-mi spuna cat de fericit este fiul sau ca si-a gasit un job perfect pentru el. Faceti o treaba minunata! Cu drag, Sorina

Sorina Floroiu, Bucuresti

Sincer impresionata

Am luat parte la cele 3 module de training LOC si am fost sincer impresionata! Energia, entuziasmul si profesionalismul va caracterizeaza! Multumesc echipei Know! 🙂

Maria Tusa, Cluj-Napoca

Cea mai frumoasa experienta

A fost cea mai frumoasa experienta pe care am avut-o vreodata. Multumesc pentru oportunitatea oferita si ma bucur ca am putut sa iau parte la acest training.

Rosnovschi Robert-Cristian, Bucuresti

O treaba foarte buna

Prin trainingul CA2 cei de la Know au facut o treaba foarte buna si au contribuit la pregatirea noastra pentru un viitor "job" de antreprenor.

Alexandra Pop, Cluj-Napoca

Cel mai fain training

A fost cel mai fain training la care am participat pana acum. Va doresc toate cele bune si spor la lucru in continuare. Sa o tineti tot asa deoarece faceti o treaba foarte buna!

Hanelore Onica, Cluj-Napoca

Foarte bine pregatita

Am participat la training (LOC) organizat de Know!, iar experienta acumulata s-a intiparit bine in mintea mea. Echipa de traineri este foarte bine pregatita.

Rares Rotar, Cluj-Napoca

Realmente de mare ajutor

Pot sa spun ca acest training mi-a fost realmente de mare ajutor, pentru ca iti ofera exact informatia de care ai nevoie. Informatii, pe care le poti folosi intr-o companie, organizatie.

Mlesnite Adrian, Viseu de Sus

Mediu profesionist

In urma celor 3 module de training care s-au desfasurat intr-un mediu profesionist pot spune ca am invatat tot ce e mai bun pentru eficacitatea viitorului meu profesional.

Antonina Nicolau, Cluj-Napoca

Recomand tuturor

Informatii de calitate impachetate intr-o prezentare impecabila din partea celor doi traineri. Recomand tuturor aceasta experienta - este unica! Felicitari Echipei Know Team!

Oana Pampa, Cluj-Napoca

Profesionist

Profesionist - si trainerii, si modul de structurare al informatiei, si serviciile firmei de catering. Tineti-o tot asa!

Sabina Popescu, Cluj-Napoca

Au fost SUPER

Va salut Know Team! Ma bucur mult ca am participat la aceste training-uri (LOC), au fost SUPER, interesante si utile. Multumesc trainerilor! Mult succes!

Mihai Moldovan, Cluj Napoca

Urmareste-ne