Suntem un grup independent cu afaceri in consultanta in Resurse Umane infiintat in 1998. Directionat initial catre servicii de consultanta, Know apare natural (in 2002) pentru a completa misiunea organizatiei – dezvoltare pentru o viata mai buna.

De la primul proiect de training si pana in prezent, am continuat sa dezvoltam servicii de calitate, sa le diversificam si sa le imbunatatim constant.

Adauga valoare

Acceseaza Serviciile Noastre
arrow
2mil.
Cifra noastra de afaceri in euro
100+
O gama larga de produse si servicii
45
Oamenii din echipa noastra de traineri si consultanti
20
Ani de experienta in domeniul L&D
ten
Expertiza in domenii industriale diferite:
IT&C, automotive, retail, outsourcing, bunuri de larg consum,
industria farmaceutica, domeniul bancar, telecomunicatii,
manufactura, educatie
Sesiuni interactive offline si online
Invatare colaborativa
Activitati si continuturi variate
Activitati practice de invatare

Share knowledge

O parte esentiala din filosofia Know! este adaptabilitatea. Credem ca oamenii si organizatiile au nevoie de adaptare reciproca, iar nevoie lor sunt in continua evolutie.

De aceea, echipa noastra dezvolta constant programe conectate la cerintele curente ale contextului. Mai mult, ne aflam de fiecare data in fata nevoilor specifice ale fiecarui client, iar aici raspundem cu solutii tailor-made.

Ne mandrim cu proiecte unice, dezvoltate pentru nevoile clientilor nostri de cursa lunga, care ne pozitioneaza in acest moment in avangarda solutiilor de training si learning de pe piata din Romania.

TRAINING ACT TEAM, parte a diviziei Know!, este certificata ca Unitate protejata. Nr. autorizatie: 46/19.02.2021 in baza legii 448/2006.